Vasutasok.hu RSS

Vasúti hírek 0-24 RSS

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
vasúti hírek 0-24 RSS

Kedvezményes családi hosszúhétvégék 2015 ben is :)

E-mail Nyomtatás PDF

május 1.: Eger + Szlovák Paradicsom kanyontúra (magashegyi túra)


július 11.: Neuschwanstein fellegvár + München (túra)0

július 17.: A világ leghosszabb függőhídja Tirolban (magashegyi túra)

július 17.: Liguria Cinque Terre + Tirol (strapatúra)

július 30.: Karlovy Vary + Prága (strapatúra)

július 31.: Prága + Krakkó + Wieliczka sóbánya (strapatúra)

augusztus 7.: Kőszeg + Raabklamm, az osztrák Rám-szakadék (magashegyi túra)

augusztus 20.: balatoni családi hosszú retróhétvége (relax)

augusztus 21.: horvát tengerpart Brac ECO (relax)


Családok, gyermekesek személyenként 5 százalék kedvezményben részesülnek!

További információ a 30/386-6106-as mobil-, valamint 06 27-51-es vasúti számon, az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen és a www.evvk.hu honlapon.

 

MACI avagy mik azok a civil szervezetek?

E-mail Nyomtatás PDF

Elsősorban a lakosság által önkéntesen létrehozott szervezetek. Az emberek, a közösség által fontosnak tartott tevékenységeket végeznek, jellemző rájuk az állampolgári öntevékenység, önsegítés, a társadalom- és gazdaságfejlesztés iránti elkötelezettség. Jogi formájukat tekintve alapítványok, egyesületek, szövetségek.

Tovább >>>

Módosítás dátuma: 2015. március 01. vasárnap, 12:17
 

Munkavállalás

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Rita

Bár vérző szívvel mondom, de nem tudunk klasszikus munkát kínálni, miután ez egy civil túraszervezet. Tagjaink és tisztviselőnk társadalmi munkában végzik tevékenységüket. Gratulálunk az elért úti célokhoz, életetekben sok boldogságot kívánunk.

Üdv: EVVK   

 

From: Rita T [mailto: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kedves EVVK!

Érdeklődnénk a párommal,hogy nyáron lehet-e önökhöz jelentkezni dolgozni?

Mindketten külföldön dolgozunk pincérként évek óta.

Málta,Dubai,Anglia(Port Solen,London, jelenleg az angol Riviérán vagyunk) egyszóval

járjuk a világot és szeretnénk majd még többet látni.

Nagyon megtetszett az önök oldala.Tudna esetleg egy tájékoztatót küldeni

,hogy mik a feltételek,munkakörök...?

Várom válaszát.

Üdv:Rita

 

Prémium kupa

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt http://evvk.hu!

Alapítványunk idén több alkalommal is szervez jótékonysági futóversenyt. Ezeken a programokon több száz, reményeink szerint akár néhány ezer indulóra
is számíthatunk. A nevezési díj egyik részét karitatív célokra fordítjuk, a többit pénzdíj formájában visszaosztjuk. 5.000.000 Ft kerül visszaosztásra, ha 2048 indulónk lesz. A programokon szerveztünk véradás, meghívtuk az Állatvédőrséget,
iskolákat támogatjuk sportszer utalványokkal és egy gyerekotthon gyermekei részére gyűjtünk sportszereket, játékokat.

A programokat gyerekek segítségével, közreműködésével valósítjuk meg. A rendezvényeken rengeteg ingyenes gyerekprogram, többek között ovis és gyerkőcfutás is szerepel. A program végén tombola lesz, amin 100.000 Ft értékű ajándékot sorsolunk ki.
További támogatókat, szponzorokat keresünk projektünkhöz, örömmel fogadnánk az Önök segítségét is. Nem feltétlenül pénzbeli szponzorációt keresünk, szívesen elfogadunk akár reklámtárgyakat, cégespólókat, bármit amit fel tudnak ajánlani és
mi tovább tudjuk adni. Cserébe helyszínen és web felületeinken biztosítunk reklám felületet.

Valamint ingyenes, rendezvényeinkre való kivonulást teszünk lehetővé a támogató cégeknek.
A "Fuss a sulidért!" programsorozatunkhoz is keresünk szponzorokat. Ezzel a programunkkal a pályázatot nyert iskolákat járjuk körbe kihelyezett futóversenyekkel,
ahol szívesen jutalmaznánk a gyerekeket hasonló apróságokkal.

Kérjük juttassa el levelünket az illetékeshez vagy segítségét kérnénk abban, hogy kihez fordulhatnánk ennek kapcsán Önöknél.


Az alábbi linken megtalálják letölthető sajtó anyagunkat:
http://premiumkupa.hu/premiumkupa_sajtoanyag.pdf
Weblap : premiumkupa.hu 
blog :premiumkupa.blog.hu/ 
youtube chanel :youtube.com/channel/UCpUI7VTGhJf0Y_Hs7BxgmCg
facebook :facebook.com/PremiumKupa?fref=ts

 

Mentkedvezmény

E-mail Nyomtatás PDF

Tájékoztató a vasúti utazási igazolványok érvényesítéséről

Tájékoztatjuk a MÁV-csoport vasúti utazási igazolvánnyal rendelkező munkavállalóit, hogy az igazolványok érvényesítése az idei évre megtörtént, és egyúttal a 2015-re nem érvényesített igazolványokat letiltották.

Letiltott vasúti utazási igazolvány felmutatása a vonaton jogtalan használatnak minősül, pótdíjazást von maga után. Felhívjuk szíves figyelmüket továbbá arra, hogy minden 18 és 25 év közötti gyermek hozzátartozó (aki a 18. életévét 2015. március 31-ig betölti, kivéve a tartósan beteg gyermekeket) kedvezményes utazási jogosultságát félévente szükséges igazolni, ezúttal a 2014-2015-ös tanév 2. félévére szóló, nappali tagozatos tanulói vagy hallgató jogviszonyra vonatkozó igazolással.

Az igazolások leadásának határidejét a humán szolgáltató határozza meg.

MÁV-START Zrt. Üzletszabályozás és Menetkedvezmény

 

2015 EVVK túrák tengerparti programok

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Kollégák,

Megjelent az Explorer Vasutas Világjáró Klub (egyesület) 2015. évi önköltséges programterve, melyre az idén is szeretettel várunk mindenkit. A szokásos plakátot is mellékeljük, kérjük tegyék ki munkahelyükön, hogy mások is értesülhessenek erről a lehetőségről.

A programokról felvilágosítást telefonon a 30/386-6106 (mobil), valamint 06 +27-51 (vasúti) számokon, e-mailen: az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, interneten www.evvk.hu weboldalon kaphatnak az érdeklődők.

További információkért kattintson ide>> vagy alább a program nevére a letöltésekhez!

Húsvétolás Isztambulban

 

Eger

Eger szállással

Eger + Szlovák Paradicsom kanyontúra

Év túrája **USA** New York - Washington

Szicília, Tirrén-tenger

Szlovén tengerpart (Ankaran) ECO

Görög tengerpart (Nei Pori)

Neuschwanstein fellegvár & München

Párizs - Versailles - Neuschwanstein - Salzburg

Nagy európai körút

Velence

Velence + Róma

Velence - Róma - Vatikán - Bologna

Nagy itáliai körút

A világ leghosszabb függőhídja Tirolban

Liguria Cinque Terre + Tirol

Tirol -5Terre -Nápoly- Amalfi-Capri-Ischia - Milano

Karlovy Vary

Karlovy Vary + Prága

Kelet-európai körút

Prága

Prága + Krakkó

Balti körút, Varsóval

Kőszeg

Kőszeg szállással

Kőszeg + Raabklam az osztrák Rám-szakadék

Makarska (kolostorban) + Mostar

Balatoni családi hosszúhétvége Retró

Horvát tengerpart Brac ECO

Horvát tengerpart Brac

Horvát tengerpart Brac maxi

Tisztelt Barátunk!

Mindenekelőtt, engedd meg, hogy sikerekben és élményekben gazdag Boldog Új évet kívánjak Neked és Családtagjaidnak. Biztosíthatlak róla, hogy az Explorer Vasutas Világjáró Klub, mely Magyarország legnagyobb vasúti szabadidős szervezete, nagy erőkkel indul neki a 2015. évnek. Rengeteg változással készültünk, mert immáron 400 tag és azok családtagjai várják ezt tőlünk.

2015.újdonságai …

Tavaly nagyon ment az ECO, viszont jó néhányan keresték az 1 hétnél hosszabb relax túrákat is. Így, kísérleti jelleggel, van lehetőség hosszú, 11 napos nyaralásra is Brac-on.

A túrák összefűzhetőek, így mindenki felkészültségének, pénztárcájának és szabadjegyének megfelelőt kombinálhatja azokat (önkéntesen).

Tájékoztatót tudsz immáron az új honlapon keresztül is igényelni, a „Nyomtatványigénylés” -re kattintva.

Megnyílt az egyesület Twitter csatornája, ahova rövid üzeneteidet felírhatod. A Facebookon, a FIP szabadjegy csoportban, sok utazásokhoz kapcsolódó megszívlelendő tanácsot olvashatsz.

Tagjainkat és a családokat is támogatjuk…

Az idén egri és kőszegi ingyenes túráinkra várjuk a szűkösebb anyagaikkal bírókat. Persze, ha már ott vagyunk, minimális anyagi ráfordítással, átjelentkezhetünk ezek hosszabb változatára, a Szlovák Paradicsom kanyontúrára és Eger vagy Raabklam az osztrák Rám szakadék+ Kőszeg kanyon túrára.

2015-től külön kedvezményeket adnak a szállásadók kisgyermekeknek (pl. Makaraskán 40 %-ot).

Tovább jár tagjainknak a már megszokott (2000 Ft vagy 10 %) kedvezményszelvény, amely kibővült egy 10 %-os vásárlási kedvezménykártyával. Ennek felhasználásával felszerelést tudtok olcsóbban vásárolni (tagdíj befizetése szükséges).

Engedményt kapnak a több túrára nevezési díjat befizetők és a február 15-ig, jelentkezők.

Kaland2

A népszerű párizsi (+Versailles) túra kibővül a Mozart várossal, Salzburggal. Ha erre nincs idő akár egy napra is érdemes ellátogatni a híres neuschwanstein-i Walt Disney palotához.

Csupa izgalom

Valahogy az utóbbi időkben megnőtt a tagság izgalom keresése. Fenntartjuk ezt az érzést! Ausztriában egy innsbrucki pihenővel a világ leghosszabb függőhídját járjuk meg.

A Szlovák Paradicsomban kanyon (a gyakorlatban medertúrát) csinálunk, de Raabklam (az osztrák Rám szakadék) is tartogat kihívásokat minden, a padlásfeljárón nem szédülő, kollégának.

Olaszmánia

Velencébe egy napra is érdemes kiugrani. Velence-Róma a kompromisszum az előző és a „de jó lenne maradni” érzés között. Persze az idén is lehet jóval hosszabb túrákat bonyolítani. A megszokott Velence-Róma-Vatikán-Bologna strapatúra megadja az alapképzést talján tantárgyból.

Azoknak, akik már ebből levizsgáztak, az idén két új túrával kedveskedünk. Innsbruck Reutte Cinque Terre túra látványos újdonságunk..

Az elszánt olaszfanklub viszont itt nem áll meg, a Tirol -5terre -Nápoly- Amalfi-Capri-Ischia - Milano strapatúra lesz az idei év leglátványosabb túrája (hajókirándulással Caprin fürdéssel a Faraglioniknál, fotózással, Amalfi megállóval). Az igazán hosszabb olasz távot kedvelők, benevezhetnek a nagy itáliai extrémtúrára, mely fentieket egyben adja vissza, vagy Szicíliára.

Relax

Szicília megközelítése a kusett miatt picit körülményessé vált. De ez nem ok arra, hogy immáron oda ne menjünk egy relax 10 napos túrára. A pihenésre vágyók, Szicília mellett, egy egyéjszakás vonatozás után, Szlovéniában, Görögországban, Brac-on ébredhetnek és pihenhetnek. Rendhagyó a Zaostrog kolostor relax, mely egy próbát megér. Brac ECO normál és Maxi változatban is elérhető.

Kelet-Európában itthon vagyunk

Mégsem járunk errefelé sokat, pedig sokan kerestétek. Újdonságként, Karlovy Varyra el lehet ugrani egy napra, egy kis Becherovka kóstolóra, vagy csak azért mert szép a település. Aki pedig Csehországban tovább szeretne időzni az 1 éj szállással, vasutas vendéglővel, valamint egy prágai kiadós túrával megfejelheti. Az év legalacsonyabb költségvetésű külföldi túrája Prága lesz 2015-ben, de nagy az érdeklődés a Prága-Krakkó (Wieliczka) iránt is. Titkos, de kérésre Prága –Varsót is meg lehet csinálni. A téma iránt érdeklődők válasszák az új balti körutat Vilnius és Kaunas megállókkal. A kelet –európai project pro-ultrája a kelet-európai körút. Ha témában el akarsz mélyülni, ezt válaszd (aprópénzért)!

Új és rendhagyó- A kelet varázsa

Új, mert még nem voltunk és rendhagyó, mert nem próbáltuk.

Végre, megfizethető áron, lerövidíthető a 4 napos kusettes kínszenvedés egy repülőúttal, így bárki lecserélheti a húsvéti sonkát egy látványos „isztambulira” (tolakodó locsolkodók biztos nem érnek utol és spicces sem leszel, lévén ez egy muzulmán ország). Próbáljuk ki!

Aztán a nyárvégen lakjunk kolostorban! Ha kedvünk tartja, kérjünk ellátást, ha úgy találjuk, üljünk be egy misére. Egyébként meg, fürödjünk Makarskán, álló nap a gyerekkel. Persze, ideje lenne már átruccanni Európa Közel-Keletjére, Mostarba (útlevél!), merthogy arra még nem jártunk.

Túl az Óperencián az EVVK-val…

Igaz a hír, (már visszahallottuk)! USA lesz az év expedíciója. Igen! Félre kell tenni, rá kell áldozni, el kell látogatni és meg kell élni! Hogy miért? Mert erre épül a modern kultúra, mert a média 30%-ban Amerika, mert egyszerűen ezt látni kell! Csak tagoknak, februári zárással!

Nagy Európa expedíció

Az idén az Óperencián innen is tudunk egy rendhagyó, brutál túrát javasolni. 2 hét 80 látványosság (napi 5 e Ft-ért?). Persze erővel bírni is kell…

Belföld

Az ingyenes Eger és Kőszeg szállással is elérhető. A szokásos törzsgárda mellett újakat is várunk a túrák Szlovák Paradicsom vagy Raabklam szakaszára. A gyerekek élvezni fogják. Akik vonatra felszálláskor vagy padlásra felmenetelkor szédülnek, azok a szurdokot kihagyhatják.

Balaton retró

Bár eleink építették, de az üdülők jelentős részét bezárták, így kevés szociális tér maradt az együtt pihenni vágyóknak. Hagyományteremtő céllal ezen kívánunk változtatni.

Tagjaink mellett mindenkit várunk, aki a Balatont, a Kőbányait, a hekket, a főtt kukoricát, a lángost és az EVVK-t szereti. Várjuk az EVVK –s gyerekeket az EVVK-s unokákat, ideje már összeereszteni őket. Sátoros kombinációtól a teljes ellátásig minden verzió elérhető. Ha sikeres lesz, a gyermektábortól a nemzetközi táborig, igen sok tervünk van ezzel a projecttel.

2015 legjei

Miután nem tudtunk dönteni, ezért kategóriákra osztottuk a legátütőbb ars poeticájú túrákat, az alábbiak szerint.

- A legolcsóbb tengerpart: a görögországi,

- A legbrutálisabb túra: nagy európai krt.,

- A legkülönlegesebb túra: a világ leghosszabb függőhídja Tirolban,

- A leglátványosabb: Tirol -5Terre -Nápoly- Amalfi-Capri-Ischia – Milano strapatúra

- A legolcsóbb külföldi túra: Prága

- A legjobb ár értéka arányú relax: Balaton retró

- A legrendhagyóbb tengerparti relax: Makarska

- Leghosszabb nyaralás: Brac maxi

Lépj kapcsolatba velünk…

A www.vasutasok.hu -n napi rendszerességgel elérhetőek a főbb, vasutasokat érintő hírek.

A programokról felvilágosítást telefonon a 30/386-6106 (mobil), valamint 06 +27-51 (vasúti) számokon, e-mailen: az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, interneten www.evvk.hu weboldalon kaphatnak az érdeklődők.

Kérjük továbbítsátok ezt a levelet barátaitoknak, ismerőseiteknek, kollégáitoknak! Várjuk megkereséseteket, üdvözlettel:


Explorer Vasutas Világjáró Klub

EVVK - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. - www.evvk.hu

Módosítás dátuma: 2014. december 31. szerda, 09:03
 


Oldal 6 / 110

Belépés

Ki olvas minket

Oldalainkat 31 vendég böngészi

Weblapkészítés

Weblapot ingyen

nem,

de olcsón készítünk

 kisvállalkozások,

egyesületek,

alapítványok,

részére.

 

Kattanjon ránk!

PR modul

Leggyakrabban olvasott cikkeink

Hirdetés

Facebook oldalunk


RSS hírcsatornák

Kiemelt partnereink

Linkek

Képes hirdetés