Vasutasok.hu RSS

Vasúti hírek 0-24 RSS

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

EVVK Túrák tengerpartok 2017-ben Ausztrália, Marokkó, Korzika

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Kollégák, 

Megjelent az Explorer Vasutas Világjáró Klub (egyesület) 2017. évi önköltséges programterve, melyre az idén is szeretettel várunk mindenkit. A szokásos plakátot is mellékeljük, kérjük tegyék ki munkahelyükön, hogy mások is értesülhessenek erről a lehetőségről!

A programokról felvilágosítást telefonon a 30/386-6106 (mobil), valamint a 06 +27-51 (vasúti) számokon, e-mailen: az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címen, interneten a www.evvk.hu weboldalon kaphatnak az érdeklődők.

További információkért kattintson ide>> vagy alább a program nevére!

  Túra neve
Ausztrália - Új-Zéland élménybeszámoló vetítéssel
  2017 évi rendes közgyűlés EVVK összejövetel
Izlandi kalandozásaink élménybeszámoló vetítéssel
Marokkó vonattal élménybeszámoló vetítéssel
Ausztrália bakancslista túra
Ausztrália-Új-Zéland az év expedíciója
Új-Zéland expedíció
Gerecse természetjáró túra
Mór világ (Andalúzia + Marokkó) az év extrém túrája
Marokkó - Szahara extrém túra
Mór világ nyaralással kombi relax
Spanyol Costa del Sol relax
Dél-Spanyolország Andalúzia csillagtúra
Spanyol tengerpart ECO eco relax
"ultrabalaton" bicikli túra
Balaton duatlon bicikli túra
"félbalaton" bicikli túra
Balaton bál EVVK összejövetel
Badacsony hegyjárás természetjáró túra
Erdély panoráma útjai magashegyi túra
Új mediterrán körút az év strapatúrája
Alpok - Dolomitok magashegyi túra
"Top of Tyrol" osztrák csúcskilátó magashegyi túra
Új Nagy Itáliai körút strapatúra
Torino+Róma strapatúra
Torino túra
Capri az álmok szigete túra
Genova túra
  Milánó túra
Korzika tengerpart ECO eco relax
Korzika tengerpart relax
Korzikai szigetjárás csillagtúra

 

 

 

 Tisztelt Barátunk!

Mindenekelőtt engedd meg, hogy sikerekben és élményekben gazdag, Boldog Új Évet kívánjak Neked és Családtagjaidnak. Az Explorer Vasutas Világjáró Klub, mely Magyarország legnagyobb vasúti szabadidős szervezete, ismét nagy erőkkel indul neki a 2017. évnek.

Figyelünk tagjaink pénztárcájára

Így elérhető a már megszokott (10 % max 2000 Ft) kedvezményszelvény, a 10 %-os vásárlási kedvezménykártya, mely most már expedíciókra is érvényesíthető. Engedményt kapnak a nevezési díjat egyszerre több túrára befizetők, a február 15-ig jelentkezők és idén a nászutas kollégák illetve a kerek házassági évfordulót ünneplő tagjaink is. Ebben az évben 10, azaz TÍZ ingyenes program várja a Vasutas Kollégákat!

1. Úton fesztivál

A legújabb ötletünk. Reméljük a többi, mára már kedvelt hagyományunk mellé ez a program is sikeresen felkerül. A FIP-pel, vonattal utazókat, illetve a „világjárókat” várjuk workshopjainkra, vetítéseinkre, előadásainkra. Azoknak az érdeklődőknek, akik az idén nem juthatnak el egyetlen expedícióra sem, vetítéssel egybekötött Karosszék Expedíció előadást tart az egyesület elnöke, kedvcsinálóként, az Ausztrália - Új-Zéland expedícióhoz.

Ezt követően Szathmáry Csaba barátunk által filmezett, Izlandi túránkról szóló kisfilmet vetítjük le az érdeklődőknek.

Az elmúlt években szokássá vált nagy expedíciók (Ausztrália, Új Zéland, Marokkó, Dél-Spanyolország) és extrém túrák workshopja is ezen a napon várható.

Az idei évi „Úton fesztivál”-ra ennyi telik, jövőre azonban további előadókat hívunk. Örömmel vesszük, ha ti is jelentkeztek élménybeszámoló tartására, illetve van ötleteket a vendékelőadók személyére vonatkozóan.

Felhívjuk szíves figyelmeteket, hogy az ingyenes rendezvényekre regisztrálni kell, és az elmúlt időszakok tanulságai miatt jelképes óvadékot kell fizetni. A regisztráció nélkül megjelenteket csak helyek függvényében tudjuk fogadni. Idén ingyenes még a „Marokkó vonattal” élménybeszámoló vetítéssel és a „Tavaszi ébresztő” Gerecse túránk.

Az idei évtől nagy gondot fordítunk a tagság egészségmegőrzésére mely keretében a Balatont körben ("ultrabalaton"), félkörben ("félbalaton"), részben bicajjal részben gyalog megjáró (Balaton duatlon) kollégák 2000 Ft-os ajándékutalványt kapnak. Értsd: újabban mi fizetünk a részvételért! (és ez nagy haladás). Ez a juttatás (sajnos) szponzor- és (hála istennek) politikamentes. A gyalogosan vagy kerékpárral teljesített túra örömét egy EVVK Balatoni bálban kívánjuk, jó vacsora mellett megünnepelni. Ide azokat is elvárjuk, akik a Balaton körüli túrán nem vesznek részt, de szeretnének „talizni” a többiekkel.

Mint mindig, a túrák moduljai továbbra is összefűzhetőek, így mindenki felkészültségének, pénztárcájának és szabadjegyének megfelelőt kombinálhatja azokat (önkéntesen).

Olaszmánia, és EVVK olasz fan klub

ismerjük, szeretjük Olaszországot ezért ’17-ben sem mellőzhetjük. Torinóban, Genovában, Milánóban lesznek városnéző túrák, helyjegyárban.

A következő nehézségi szinten már Torino-Rómát, vagy Caprit, az álmok szigetét, de akár a Korzikai szigetjárást javasoljuk. Az örökmozgók választhatják a talján vonal legújabb Mediterrán körútját, ami két hét alatt két szigetet tartalmaz, de az új Nagy itáliai körút sem rossz választás, ha valaki a magashegyek iránt is érdeklődik.

Apropó hegyek,

mert ezek is lesznek jócskán!

A Stubai gleccsernél 109 db, 3000 m feletti csúcs csodálható egyszerre a kilátóból. A Dolomitokban is kerengünk, mert az olyan érdekesnek tűnik. Régóta izgat bennünket a Erdélyi Transzfogarasi és Transzalpina utak, amelyek most végre leutazásra kerülhetnek. Nem véletlen, ha már a TOP Gear-ben azt mondták, Ez a világ legjobb útja.

Relaxálás

Relaxálásra, pihenésre vágyók, családok és nyugdíjasok ’17-ben sem, és még jó darabig nem mehetnek „görögbe” Egyébként is ide már mindenki maga jár. Az elmúlt időkben viszont sikeresek voltak a különleges tengerpartokat meghódító Kék Zászlós relax túráink (pl.: Dune du Pylat stb.). Ezen felbuzdulva idén a spanyol Costa del Sol és francia Korzika/Calvi partokat javasoljuk tagjainknak.

Sajnos felkapottságuk miatt nem azonos árfekvésűek közép kelet-európai társaikkal, viszont egy életben egyszer látogatunk ide, így vagy áldozunk rá, vagy az ECO (rövidebb) változaton spórolunk kicsit. Az idén megosztjuk a kint tartózkodást: aki nyaralás helyett inkább kirándulni szeret, az a Korzika szigetjárás vagy a dél-Spanyolország - Andalúzia csillagtúrákat járhatja végig. A pihenni szeretők az ECO (rövidebb) mellett 1 hetet relaxálhatnak a két partvonalon.

Kaland2

Megnézzük, lefényképezzük és emlékeinkből idehaza megidézzük. Akik a durva, emberpróbáló túrákat kedvelik, azok 4, egyenként 2 hetes „nagyágyúból” választhatnak. Az egész úgy kezdödött, hogy a japánok véletlenül ausztrál dugókat küldtek…. Nos nem ezért, hanem kihívás hiányában Ausztráliát és Új-Zélandot választottuk a 2017. év 14 napos „nagy durranásának”.

Ahogy az eddig is nyilvánvaló volt, lehet csak ausszi vagy csak kiwi földre is utazni.

Következő kedvenc lehet a Mór világ, a maga 2 hetes Marokkó-Atlasz-Szahara-Óceánpart-Andalúzia és Relax kombinációjával.

Nagy kihívás a Mediterrán körút. Itt az Alpok-Dolomitok magashegyi túrát - témába vágóan - egy Nápolyi Campi Flegrei vulkáni kaldéra túrával folytatjuk. Nem! Itt még nem jártunk! Várjuk az estét a szokásos nápolyi éttermünkben, ami nemrég kapott „Trip Advisor”-os minősítést.

Utána nincs kézenfekvőbb, mint, 2 napra Caprira lemenni, majd Észak-Olaszországon keresztül korzikai barangolásokkal zárni a túrát. Huhh! Aki a fentieket túl szédítőnek tartja, választhatja a rövidebb és kifejezetten olasz szépségeket felvonultató Nagy itálai körutat.

2017 legjei

Az idei kategória győztesei, avagy a legátütőbb ars poeticájú túrák:

- A legszebb tengerpart: Calvi Korzika

- A legbrutálisabb túra: Ausztrália – Új-Zéland expedíció

- A legkülönlegesebb túra: Mediterrán körút strapatúra

- A leglátványosabb: Mór világ

- A legolcsóbb külföldi túra: TOP of Tyrol Stubain gleccser

- A legjobb ár érték arányú túra: Erdély panoráma útjai

- A legrendhagyóbb tengerparti relax: Mór világ nyaralással

Figyelem változások!

Bár nagyijaink nem örülnek neki, de törekszünk a legkevesebb papír alapú dokumentumot gyártani, ami ez idáig egy vagyont emésztett fel.

Neem! Nem állunk át a Posszeidonra

2017-töl elektronikus számlázás

Egyesületünk január 1-jével átáll az elektronikus számlázásra. Vagyis aki gyűjti a számláinkat, annak a jövőben magának kell azt kinyomtatnia, mert e-mailben kapja.

Elektronikus jelentkezés az evvk.hu -n

2017-től az EVVK programokra,–nevezési díj fizetést követően, elektronikusan is lehet jelentkezni. Nem kell tehát nyomtatni és e-mailt küldeni. Tagdíjat nevezési díjat fizetni továbbra is előre kell!!!

Megszűnnek a papír alapú tájékoztatók!

A sokat kritizált Word és pdf formátumú letölthető nyomtatványok megszűnnek, mindenki maga nyomtathatja a honlapról azokat, vagy kérésre mi nyomtatjuk és küldjük számára. Falragaszt és egy éves túratervet összefoglaló kiadványt továbbra is nyomtat az egyesület.

Telefonos fogadóórák

Miután a Kollégák újabban nem szeretnek telefonálni, ezért a telefonos fogadóórák elsősorban Kedd- Szombat -Vasárnap egész nap, míg Csütörtökön délután érhetők el. Kérjük, ekkor keressetek bennünket!

Továbbra is elérhetőek a régi módszerek

Idősebbek megnyugtatására, azoknak, akik igénylik, továbbra is küldünk postán papír alapú jelentkezési lapot vagy tájékozatót, de szeretnénk, hogy a papírfogyasztásunk miatt ne kelljen egy egész erdőt kivágni a szezon indításához.

Csekkek csak tagdíjra

Felhívjuk szíves figyelmeteket, hogy sárga csekkjeink lassan elfogynak, így nevezési díjra az EVVK csak kivételes esetben küld sárga csekket.

A befizetés lehetséges postai rózsaszín utalványon, készpénzben bármelyik OTP pénztárban, átutalással bankfiókotokban, vagy interneten keresztül.

Tájékoztatók elérhetők a honlapon (www.evvk.hu), illetve ha ez nem megy telefonon e-mailben és akár levélben, de a honlapon is lehet igényelni a „Nyomtatványigénylés” -re kattintva.

A szervezet Twitter csatornáján (@EVVKexplorer) megírhatod rövid üzeneteidet, de küldhetsz SMS-t is.

A Facebookon a FIP szabadjegy-, a Vonatjegy, kusett, háló, ülőhely, FIP 50% csoport mellett elérhető az EVVK Fan klub, az EVVK Olasz Fan klub és az EVVK Expedíció klub, ahol utazásokhoz kapcsolódó megszívlelendő tanácsokat olvashatsz. A www.vasutasok.hu -n elérhetőek a főbb, vasutasokat érintő hírek.

A programokról felvilágosítást telefonon fogadóóráinkon a 30/386-6106 (mobil), valamint 06 +27-51 (vasúti) számokon, e-mailen: az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, interneten www.evvk.hu weboldalon kaphatnak az érdeklődők.

Az egyesület postai címe megváltozott!

Leveleiteket szíveskedjetek EVVK, 2220 Vecsés Bokor u. 5 alá küldeni!

Továbbra sem fogadunk vonalpostát.

Várjuk megkereséseteket, üdvözlettel: EVVK

EVVK 2017

Módosítás dátuma: 2016. december 31. szombat, 10:08  

Weblapkészítés

Weblapot ingyen

nem,

de olcsón készítünk

 kisvállalkozások,

egyesületek,

alapítványok,

részére.

 

Kattanjon ránk!

PR modul

Leggyakrabban olvasott cikkeink

Hirdetés

Facebook oldalunk


RSS hírcsatornák

Kiemelt partnereink

Linkek

Képes hirdetés